κύρια φωτογραφία συνταγής Τα μπιφτέκια της Ιφιγένειας
matahari
matahari @cook_8454622

Τα καλύτερα μπιφτέκια που έφαγα ποτέ.  Πήρα τη συνταγή από το εστιατόριο και σας την δείχνω.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας βγει νερουλό το μείγμα προσθέστε λίγη τριμμένη φρυγανιά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 άτομα
  1. 1/2 κιλό κιμά χοιρινό
  2. 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  3. 1/2 ποτήρι λάδι
  4. 5-6 αβγά
  5. 1 φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί χωρίς την κόρα, μουσκεμένο ελαφρώς
  6. 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  7. 2 κύβους λαχανικών διαλυμένους σε λίγο νερό
  8. ρίγανη
  9. πιπέρι
  10. λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.

  2. 2

    Διαλύουμε το ψωμί στο μούλτι ή στον τρίφτη.

  3. 3

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και ζυμώνουμε πολύ πολύ καλά.

  4. 4

    Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες.

  5. 5

    Τα πλάθουμε και τα ψήνουμε κατά προτίμηση στα κάρβουνα (εγώ βέβαια τα κάνω και στο τεπανιάκι).

  6. 6

    Δε γράφω ώρα και θερμοκρασία γιατί εξαρτάται από το μέγεθος που θα πλάσετε τα μπιφτέκια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Μαριετακι
Μαριετακι @cook_8464508
Πω πω πολλά αυγά.. .εγώ τα ψωμια τα μουσκευω σε κρασί και βαζω και ένα μεγάλο κρεμμυδι..αρκετά καλή συνταγή

Από

matahari
matahari @cook_8454622
στις