Τα Μπισκότα της Ρόζας
Πεντανόστιμα μπισκότα αφράτα και μαλακά..
Λίγα μυστικά ακόμα
Αλεύρι προσθέτουμε τόσο όσο να πλάθετε το ζυμάρι μικρές μπαλίτσες. Μπορούμε να βάλουμε στην μισή ζύμη μια κουταλιά κακάο και φέτες αμυγδάλου.
Υλικά
-
400 γρ. Φαρίνα
-
300 γρ. βούτυρο
-
100 γρ. φουντούκια
-
100 γρ καρύδια
-
200 γρ. τρούφα
-
1 βανίλια
-
200 γρ. ζάχαρη
-
1 αυγό
-
1 κουταλάκι αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη μέχρι να λιώσει και έπειτα προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά μέχρι να γίνει το ζυμαράκι.
-
2
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις πατάμε ελαφρά από πάνω.
-
3
Ψήνουμε στους 170' για περίπου 15 λεπτά.
Σχόλια (13)
Την έκανα 2 φορά και την χώρισα σε τρία μέρη,το πρώτο το έκανα με χρωματιστή τρούφα,το δεύτερο το βούτηξα στην κουβερτούρα και το τρίτο το έκανα με σταγόνες κουβερτούρας και αμύγδαλα όπως τα cookies. Γίνανε ανάρπαστα στο παιδικό μας πάρτυ...