Τα πάντα για τις γλυκιές κρέπες
Λίγα μυστικά ακόμα
Για ξεχωριστές γλυκιές κρέπες μπορείτε να αντικαταστείσετε τη βανίλια με ξύσμα πορτοκαλιού η λεμονιού ή με κάποιο ποτό της αρεσκεία σας (bailleys, κονιακ, grand marnier).Για απίστευτα αποτελέσματα που θα ξετρελάνουν παιδιά και μεγάλους μπορείτε να αντικαταστήσετε κάποια ποσότητα από το αλεύρι με την ίδια ποσότητα κακάο,hemo,caotonic.Δοκιμάστε το και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουνΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ολικής αλέσεως και γάλα άπαχο για πιο άπαχες κρέπες.Δοκιμάστε να λιώστε σε μπεν-μαρι την αγαπημένη σας σοκολάτα και να την βάλετε στις κρέπες σας.Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.Γεμίστε με οτιδήποτε υλικά εσείς θέλετε και χαρείτε τις κρέπες σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπολ τα αβγά,το λιωμένο βούτυρο,τη βανίλια,τη ζάχαρη και το αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά.
-
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε και πάλι για λίγο.
-
3
Τέλος ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι σιγά σιγά ενώ παράλληλα ανακατεύουμε συνεχώς.
-
4
Αφήνουμε το χυλό μας να ξεκουραστεί για μία ωρα στο ψυγείο και είναι έτοιμος.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια