Τα πιο λαχταριστά σοκολατένια τρουφάκια
Και γρήγορα και νόστιμα τρουφάκια γίνεται; Και όμως θα δείτε ότι γίνεται! Σας εγγυώμαι ότι θα ξετρελαθείτε με τα αποτελέσματα της συνταγής αυτής!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνταγή του Παρλιάρου. Μου φάνηκε πανεύκολη και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας.
Υλικά
-
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γραμμάρια)
-
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γραμμάρια)
-
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
-
τρούφα για την επικάλυψη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το κακάο και το βούτυρο και την τοποθετούμε στη φωτιά.
-
2
Ανακατεύουμε συνεχώς για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει απ'τον πάτο.
-
3
Αδειάζουμε το μίγμα σ'ένα μπωλ και το αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να σφύξει λιγάκι.
-
4
Τέλος, πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.
Σχόλια (15)