κύρια φωτογραφία συνταγής Τα πιο νόστιμα και τραγανά σνίτσελ
Η Καστοριανή
Η Καστοριανή @cook_8483517
Καστορία,Ελλαδα

Αυτή η συνταγή είναι από τα πιο νόστιμα σνίτσελ που έχω κάνει. Εύκολα, απλά και τραγανά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε μέσα στο αλεσμένο κορν-φλέικς να ρίξετε και λίγο σουσάμι και μαζί και τη ρίγανη.Αν χρειαστεί να τηγανίσετε και δεύτερο ή τρίτο τηγάνι καλό είναι να χαμηλώσετε την φωτιά για να ψηθεί καλά μέσα το κρέας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
4
  1. 4 σνίτσελ από χοιρινό (αν θέλετε και από μοσχάρι ή κοτόπουλο)
  2. 1/2 ποτήρι γάλα εβαπορέ (όχι φρέσκο γιατί δεν είναι πηχτό)
  3. 2 κούπες κορν-φλέικς (νιφάδες καλαμποκιού)
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. ρίγανη
  7. λάδι για το τηγάνισμα (εγώ χρησιμοποιώ καλαμποκέλαιο)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπόλ χτυπάτε τα αυγά μαζί με το γάλα.

  2. 2

    Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι και βάζετε μέσα τα σνίτσελ.

  3. 3

    Τα βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα.

  4. 4

    Χτυπάτε για λίγο στο μούλτι τα κορν-φλέικς (προσοχή μην γίνουν σαν αλεύρι).

  5. 5

    Απλώνετε τα χτυπημένα κορν-φλέικς σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (για να μην λερώνουμε και πιάτα).

  6. 6

    Βάζετε το τηγάνι στην φωτιά, ρίχνετε το λάδι (αλλά όχι να γίνει πολύ καυτό).

  7. 7

    Παίρνουμε ένα-ένα τα σνίτσελ τα πανάρουμε στο κορν-φλέικς και τα τηγανίζουμε. Καλή σας όρεξη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

july88
july88 @cook_8468542
5 πιρουνάκια από το γιο μου που δοκίμασε και του άρεσε πολύ.

Από

Η Καστοριανή
στις
Καστορία,Ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα