Τα πιο νόστιμα κουλουράκια που έχετε φάει!
Πεντανόστιμα, τραγανά και εύκολα κουλουράκια!! Έκλεψα αυτή την συνταγή από την γλυκιά αδερφούλα μου και είπα να την μοιραστώ μαζί σας!! Εμπιστευστείτε με και δοκιμάστε την! Τα κουλουράκια γίνονται τέλεια και δεν λιγώνουν καθόλου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ζύμη δεν χρειάζεται να ξεκουραστεί.Αλεύρι ίσως πάρει και λιγότερο.
Υλικά
-
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
-
1 ποτήρι ελαιόλαδο
-
1 ποτήρι άσπρο κρασί
-
1 ποτήρι ζάχαρη
-
1 κ.γ. κοφτό σόδα
-
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-
1/4 κ.γ. αλάτι
-
1 κιλό αλεύρι μαλακό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, με τα χέρια μας.
-
2
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
-
3
Ζυμώνουμε με τα χέρια μας και όταν η ζύμη είναι έτοιμη πλάθουμε τα κουλουράκια.
-
4
Τα ψήνουμε στους 170 για περίπου 30 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)