Τα τέλεια τηγανητά κολοκυθάκια
Πειραματίστηκα αρκετά όταν τηγάνιζα κολοκυθάκια έτσι ώστε να έιναι τραγανά. Τελικά μετά από πολλά χρόνια βρήκα την τέλεια συνταγή.
Recipe by Η Καστοριανή
Υλικά
-
5 κολοκυθάκια μετρίου μεγέθους
-
1 ποτήρι νερό
-
1 κούπα αλεύρι
-
αλάτι
-
λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε ό,τι σχήμα θέλετε, μακρόστενα ή στρόγγυλα. Μην τα κόβετε όμως πολύ χοντρά αλλά ούτε και πολύ ψιλά.
-
2
Τα βάζετε σε μια καθαρή σακούλα ρίχνοντας μέσα και το αλεύρι και ανακινείτε καλά την σακούλα αφού την έχετε κλείσει καλά.
-
3
Αφήστε το λάδι να κάψει καλά.
-
4
Πέρνετε ένα-ένα κολοκυθάκι και αφού το έχετε βουτήξει μέσα στο ποτήρι με το νερό το βάζετε στο τηγάνι.
-
5
Κάνετε το ίδιο για κάθε κολοκυθάκι.
Σχόλια (82)