κύρια φωτογραφία συνταγής Τα τυροπιτάκια μου

Τα τυροπιτάκια μου

bLuelADy
bLuelADy @cook_8494288

Τυροπιτάκια της στιγμής! Αφράτα και πανεύκολα. Η ζύμη είναι τόοοσο νόστιμη που τρώγεται και ωμή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδή θα βγει μπολικη ζύμη, μπορείτε να τη χωρίσετε και αυτή που περίσσεψε να την αποθηκεύσετε στη κατάψυξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
3 λαμαρίνες
  1. 1 φαρίνα (500 γρ.)
  2. 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%
  3. 1 κεσεδάκι ελαιόλαδο (200 γρ.)
  4. 1 κεσεδάκι φέτα Βόνιτσας (200 γρ.)
  5. 1 κεσεδάκι πεκορίνο Αμφιλοχίας (200 γρ.)
  6. ρίγανη
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη.

  2. 2

    Όσον αφορά τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά είναι ανάλογα την όρεξη μας και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυόσμο,θυμάρι, ρίγανη, γλυκάνισο, μαραθόσπορο ή πάπρικα.

  3. 3

    Αφήνουμε ½ ώρα στο ψυγείο.

  4. 4

    Στη συνέχεια πλάθουμε με τα χέρια μας οβάλ ή στρογγυλά τυροπιτάκια. Τοποθετούμε μια λαδόκολλα πάνω σε μια σχάρα και τοποθετούμε τα τυροπιτάκια αφήνοντας 2 – 3 εκ. απόσταση μεταξύ τους.

  5. 5

    Πασπαλίζουμε με σουσάμι ή μαυροκούκι.

  6. 6

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

bLuelADy
bLuelADy @cook_8494288
στις