Τα τυροπιτάκια μου
Τυροπιτάκια της στιγμής! Αφράτα και πανεύκολα. Η ζύμη είναι τόοοσο νόστιμη που τρώγεται και ωμή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή θα βγει μπολικη ζύμη, μπορείτε να τη χωρίσετε και αυτή που περίσσεψε να την αποθηκεύσετε στη κατάψυξη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη.
-
2
Όσον αφορά τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά είναι ανάλογα την όρεξη μας και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυόσμο,θυμάρι, ρίγανη, γλυκάνισο, μαραθόσπορο ή πάπρικα.
-
3
Αφήνουμε ½ ώρα στο ψυγείο.
-
4
Στη συνέχεια πλάθουμε με τα χέρια μας οβάλ ή στρογγυλά τυροπιτάκια. Τοποθετούμε μια λαδόκολλα πάνω σε μια σχάρα και τοποθετούμε τα τυροπιτάκια αφήνοντας 2 – 3 εκ. απόσταση μεταξύ τους.
-
5
Πασπαλίζουμε με σουσάμι ή μαυροκούκι.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Καλή όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)