κύρια φωτογραφία συνταγής Τα τρουφάκια της Χριστίνας
ΚΕΡΚΥΡΕΑ
ΚΕΡΚΥΡΕΑ @tsandena82

Ένα γλύκισμα που θα ξετρελάνει όσους λατρεύουν τη σοκολάτα...

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσέχουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό στο μείγμα μας γιατί αν νερουλιάσει η συνταγή μας δε θα πετύχει... Ίσως χρειαστεί λιγότερο από μια κούπα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
25 τρουφάκια
  1. 2 πακέτα μπισκότα Πτι Μπερ
  2. 3 κ.σ. κακάο
  3. 1 φλ. ζάχαρη
  4. 1 κρόκο αυγού (αν θέλετε)
  5. 1 φλ. καρύδια θρυμματισμένα
  6. 1 κ.σ. κονιάκ
  7. 1/2 κεσεδάκι Βιτάμ
  8. 1 πακέτο καρύδα
  9. 2 πακέτα τρούφα μαύρη ή χρωματιστή

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα καρύδια σε ένα μεγάλο μπολ.

  2. 2

    Προσθέτουμε το κακάο, τη ζάχαρη, τον κρόκο αυγού, το κονιάκ, το βιτάμ και τέλος την κουβερτούρα, αφού πρώτα την έχουμε λιώσει.

  3. 3

    Ανακατεύουμε αρκετά καλά και προσθέτουμε σιγά σιγά μια κούπα νερό, ζυμώνοντας συνεχώς. Προσέχουμε να βη βάλουμε πολύ νερό και γίνει νερουλό

  4. 4

    Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.

  5. 5

    Πλάθουμε τη ζύμη μας σε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε πάνω από την τρούφα και την καρύδαπου έχουμε ανακατέψει σε ένα μπολ

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Εαν αραιωσω τη κουβερτουρα με γαλα και αφαιρεσω το αυγο και το νερο μηπως θαταν καλυτερα?

Από

ΚΕΡΚΥΡΕΑ
ΚΕΡΚΥΡΕΑ @tsandena82
στις