Tacos με σολομό
Υγιεινό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο έτοιμο σε 20 λεπτά max.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή μπορεί να γίνει και με άλλα λευκά ψάρια της επιλογής σας.
Χαμηλών υδατάνθρακων
Υλικά
-
1 μαρούλι
-
300 γρ. σολομό
-
1 μάνγκο
-
1 αβοκάντο
-
1/3 αγγουριού
-
λίγο κόλιανδρο
-
1 κόκκινη πιπεριά chilli
-
1 lime
-
λίγη μαγιονέζα
-
λάδι για το τηγάνισμα (εγώ προτιμώ λάδι καρύδας)
-
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε το σολομό και τον μαγειρεύουμε και απ'τις 2 πλευρές σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
-
2
Κόβουμε το μάνγκο, το αβοκάντο και το αγγούρι σε μικρά κυβάκια.
-
3
Για το dressing αναμιγνύουμε το lime με τον κόλιανδρο και το ψιλοκομμένο chilli.
-
4
ΣερβίρισμαΤοποθετήστε πάνω σε φύλλα μαρουλιού λίγη μαγιονέζα, το σολομό, τα κυβάκια μάνγκο, αβοκάντο και αγγουριού και τέλος το lime dressing
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια