κύρια φωτογραφία συνταγής Ταλαγάνι πανέ με κόρν φλέικς

Ταλαγάνι πανέ με κόρν φλέικς

ναταλια
ναταλια @cook_8455771
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Έχω βρει τη συνταγή κάπου στο internet τη δοκίμασα σήμερα κι είπα να τη μοιραστώ μαζί σας !!! είναι πολύ νόστιμη εύκολη και πιστεύω ότι θα γίνεται εξ ίσου νόστιμη και μ΄ άλλα τυριά. Καλή Επιτυχία.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κομμάτι τυρί ταλαγάνι (περίπου 400 γρ)
  2. 1 κούπα τού τσαγιού αλεύρι
  3. 1 κούπα του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  4. 3 κούπες του τσαγιού κόρν φλέικς
  5. λαδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το τυρί μας σε φέτες μισό εκατοστό περίπου.

  2. 2

    Για να κάνουμε το πανάρισμα ξεκινάμε ως εξήςΠαίρνουμε το τυρί και το περνάμε πρώτα από το αλεύρι, προσέχουμε να περαστούν όλες του οι πλευρές καλά.

  3. 3

    Στη συνέχεια βουτάμε το τυρί στο αυγό, το αφήνουμε να μουσκέψει καλά απ’ όλες του τις πλευρές (το αλεύρι θα κάνει το αυγό να γλιστράει, αυτό δεν είναι πρόβλημα αρκεί να μουσκέψει το τυρί μας καλά).

  4. 4

    Μόλις το περάσουμε από το αυγό, συνεχίζουμε με τη φρυγανιά την ίδια διαδικασία όπως και με το αλεύρι. Αφού το περάσουμε πολύ καλά από τη φρυγανιά συνεχίζουμε όπως πριν ξανά με το αυγό. Μόλις είναι έτοιμο το περνάμε από τα κόρν φλέικς και το πιέζουμε για να κολλήσουν πάνω στο αυγό.

  5. 5

    Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά, το αφήνουμε να κάψει καλά και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνει ελαφρώς χρυσαφί. Μόλις τηγανιστεί το βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το λάδι του.

  6. 6

    Το σερβίρουμε σε ένα πιάτο κόβοντας το στη μέση, από πάνω περιχύνουμε με λίγο μέλι προαιρετικά και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Από

ναταλια
ναταλια @cook_8455771
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα