κύρια φωτογραφία συνταγής Ταλιατέλες με κοτόπουλο, γιαούρτι και μουστάρδα
XanthiBen
XanthiBen @cook_8452883

Εύκολο, γρήγορο, πεντανόστιμο...

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το Betty's Cuisine.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 700 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο κομματάκια
  2. 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  3. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  4. 3-4 κουταλιές μουστάρδα
  5. 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  6. 1 φλυτζάνι κρασί λευκό
  7. 1 κουταλάκι πάπρικα
  8. 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  9. Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζω τα ζυμαρικά να βράσουν.

  2. 2

    Σε φαρδύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά και σοτάρω πολύ καλά το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά.

  3. 3

    Μόλις ροδίσει προσθέτω το κρεμμύδι ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει κι αυτό.

  4. 4

    Τέλος ρίχνω το σκόρδο και ανακατεύω για 1 λεπτό ακόμα.

  5. 5

    Προσθέτω το κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ – περίπου 5 λεπτά.

  6. 6

    Ρίχνω την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

  7. 7

    Ανακατεύω το γιαούρτι με τη μουστάρδα και 2 κουταλιές από το νερό που έβρασε το ζυμαρικό.

  8. 8

    Ρίχνω το μίγμα στο κοτόπουλο και αφήνω για 2 λεπτά.

  9. 9

    Προσθέτω στο τηγάνι τα ζυμαρικά, ανακατεύω καλά.