Ταλιατέλες με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος
Νοστιμότατες ταλιατέλες και πανεύκολες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε ροδέλες. Τα βάζετε στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι για να τσιγαριστούν κι αυτά.
Υλικά
-
1 κουτί ταλιατέλες
-
3 φιλετάκια κοτόπουλο
-
2 κουτιά κρέμα γάλακτος
-
ελαιόλαδο
-
1 κρεμμύδι ξερό
-
1 ποτήρι λευκό κρασί
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε.
-
2
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μαγειρεύουμε καλά το κοτόπουλο να ροδίσει αρκετά από όλες τις μεριές. Λίγο πριν ροδίσει τελείως το κοτόπουλο ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να μαραθεί. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να πάρει μια βράση και να πιει το κοτόπουλο όλα τα ζουμιά.
-
3
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
-
4
Ρίχνουμε το τυρί και τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σάλτσα.
Σχόλια (9)