κύρια φωτογραφία συνταγής Ταλιατέλες με σάλτσα με μανιτάρια και λουκάνικο
theorn
theorn @cook_8481181

Την συνταγή την βρήκα από εδώ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 350 γρ ταλιατέλες αυγού
  2. 1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 4 κτσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  4. 2 χωριάτικα λουκάνικα 150γρ κομμένα σε κυβάκια
  5. 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  6. 30 γρ αποξηραμένα μανιτάρια Porcini
  7. 1/2 φλιτζ(125ml) ξηρό κόκκινο κρασί
  8. 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια και ψιλοκομμένα
  9. 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
  10. Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  11. 60 ml ζωμό κρέατος (προαιρετικά)
  12. 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια συμφώνα με τις οδηγίες.

  2. 2

    Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λαδί για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνετε τα λουκάνικα και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν.

  3. 3

     Προθέτετε το σκόρδο και τα μουλιασμένα μανιτάρια μαζί με τα υγρά τους και τα αφήνετε για 5 λεπτά, και σβήνετε με κρασί.

  4. 4

     Ρίχνετε τα φρέσκα μανιτάρια, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζετε το σκεύος και αφήνετε να ψηθούν για 30 λεπτά (προσθέστε τον ζωμό αν αρχίσει να στεγνώνει).

  5. 5

     Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό αλ ντεντε. Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε στην σάλτσα. Πασπαλίζετε με μαϊντανό και τα σερβίρετε ζεστά με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.

Αντιδράσεις

Από

theorn
theorn @cook_8481181
στις