Ταλιατέλες σπιτικές με βούτυρο
Πεντανόστιμες πανεύκολες ταλιατέλες απ'τα χεράκια μας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυμώνουμε το αλεύρι μαζί με τ' αυγά, το λάδι και λίγο αλάτι, μέχρι να γίνει η ζύμη μας λεία.
-
2
Την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους μερικών χιλιοστών και την αφήνουμε λίγο να στεγνώσει (προσοχή να μην στεγνώσει υπερβολικά).
-
3
Την τυλίγουμε σε ρολό και την κόβουμε σε φέτες φάρδους ενός δαχτύλου περίπου. Αφήνουμε τις ταλιατέλες σε απόσταση μεταξύ τους να στεγνώσουν γυρίζοντας τες που και που.
-
4
Δέκα λεπτά πριν τις σερβίρουμε τις βράζουμε με ανοιχτό καπάκι σε αλατισμένο νερό. Τις σουρώνουμε και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε από πάνω το βούτυρο.
-
5
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια