Ταραμοσαλάτα 3
Λίγα μυστικά ακόμα
Το ψωμί καλό θα ήταν να είναι μπαγίατικο και να το κάνετε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορείτε. Θέλει δυνατό μίξερ για να την φτιάξετε γιατι γίνετε πολύ πηχτή αλλα είναι υπέροχη .Α!! ξέχασα όποιος θέλει βάζει παραπάνω σκόρδο.
Υλικά
-
100 γρ. ταραμά (άσπρο ή κόκκινο)
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
1 νεροπότηρο ελαιόλαδο
-
1 λεμόνι τον χυμό του
-
ψίχα απο 1/2 κιλό άσπρο ψωμί
-
1 1/2 ποτήρι νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μίξερ βάζουμε το σκόρδο και το χυμό απο το λεμόνι με λίγο απο το νερό και το χτυπάμε καλά.
-
2
Προστέτουμε το ψωμί και το υπόλοιπο νερό και ξαναχτυπάμε καλά και σιγά σιγά βάζουμε και το ελαιόλαδο.
Σχόλια (11)