Ταραμοσαλάτα
Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα: Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνεις!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
200 γρ ταραμάς καλός λευκός
-
350 γρ ψίχα ψωμιού
-
1 κρεμμύδι
-
2 λεμόνια
-
1 ποτήρι νερού λάδι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
-
2
Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι.
-
3
Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
-
4
Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
-
5
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
Σχόλια (5)