Τάρτα αχλάδι
Κάπου την εντόπισε η πεθερά μου και την έφτιαξε, την δοκιμασα περισσότερο από ευγένεια και ξετρελάθηκα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε στην μέση να βάλουμε και 2-3 μπάλες παγωτό.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε στην ταρτιέρα το μέλι και το αλείφουμε να πάει παντού.
-
2
Καθαρίζουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα τοποθετούμε ακτινωτά στην ταρτιέρα.
-
3
Σκεπάζουμε τα αχλάδια με το φύλλο σφολιάτας.
-
4
Ψήνουμε για 45' στους 180.
-
5
Όταν ψηθεί η σφολιάτα, αφήνουμε λίγο το γλυκό να σταθεί και αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Σχόλια (11)