Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika

Κάπου την εντόπισε η πεθερά μου και την έφτιαξε, την δοκιμασα περισσότερο από ευγένεια και ξετρελάθηκα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε στην μέση να βάλουμε και 2-3 μπάλες παγωτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
  1. 130 γρ. μέλι
  2. 1 φύλλο σφολιάτας
  3. 4-5 αχλάδια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε στην ταρτιέρα το μέλι και το αλείφουμε να πάει παντού.

  2. 2

    Καθαρίζουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα τοποθετούμε ακτινωτά στην ταρτιέρα.

  3. 3

    Σκεπάζουμε τα αχλάδια με το φύλλο σφολιάτας.

  4. 4

    Ψήνουμε για 45' στους 180.

  5. 5

    Όταν ψηθεί η σφολιάτα, αφήνουμε λίγο το γλυκό να σταθεί και αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

kalamaraki
kalamaraki @cook_8455052
Εξαιρετική συνταγή εύκολη κ γρήγορη, μείωσα λίγο το μέλι πρόσθεσα κ λίγη καστανή ζάχαρη κ κανέλα στα αχλάδια. Ευχαριστούμε πολύ

Από

Ναυσικά
στις
Ξεκίνησα από τις Συνταγές της Παρέας το 2006 και έχω υπάρξει για πολλά χρόνια μέλος της διαχειριστικής ομάδας της Cookpad. Έμαθα να μαγειρεύω πρώτα για μένα και μετά για όσους αγαπώ, να ταξιδεύω στο χώρο και τον χρόνο μέσα από γεύσεις και κάθε μέρα να προσπαθώ να φέρω ένα αξιόλογο πιάτο στο τραπέζι μου. Η μαγειρική είναι χαρά και δημιουργία (εντάξει, όχι πάντα, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες!) και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Οπότε δεν μπορεί παρά να έχει μια πολύ σημαντική θέση στην δική μου ζωή και καθημερινότητα!
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε