Τάρτα με κρέμα και φράουλες

38 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
zanice
zanice @cook_8453965
Μήλος,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Φυλάξτε την στο ψυγείο, έως 2 ημέρες. Την συνταγή την βρήκα σε ενημερωτικό έντυπο του δικτύου καταστημάτων Proton.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 800 γρ. μπισκότα digestives
  2. 1/3 κούπας μαργαρίνη λιωμένη
  3. 1/2 κούπας ζελατίνη
  4. 2 κουταλιές νερό
  5. 1 κιλό φρέσκιες φράουλες
  6. 2 κουταλιές λικέρ φράουλες ή κονιάκ
  7. 3 κούπες φυτική κρέμα για γλυκά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατέψτε τα μπισκότα με τη μαργαρίνη και στρώστε το μίγμα μέσα σε μια ταρτιέρα.

  2. 2

    Πατήστε το καλά με τα χέρια σας, να καλύψει την ταρτιέρα.

  3. 3

    Ετοιμάστε τη γέμιση.

  4. 4

    Ανακατέψτε τη ζελατίνη στο νερό και αφήστε τη να φουσκώσει.

  5. 5

    Ζεστάνετέ την, ώσπου να διαλυθεί.

  6. 6

    Κόψτε τις μισές φράουλες σε φετάκια.

  7. 7

    Καθαρίστε τις υπόλοιπες και αλέστε τις στο πολυμίξερ, να γίνουν πουρές.

  8. 8

    Σ' ένα μπολ ανακατέψτε τον πουρέ της φράουλας με το λικέρ και τη ζελατίνη.

  9. 9

    Στο μεταξύ, χτυπήστε τη φυτική κρέμα στο μίξερ, ώσπου να πήξει.

  10. 10

    Ανακατέψτε τα 2/3 της χτυπημένης κρέμας με τον πουρέ φράουλας και στρώστε το μίγμα επάνω στη βάση, μέσα στην ταρτιέρα.

  11. 11

    Βάλτε την τάρτα στο ψυγείο, για 4 ώρες τουλάχιστον ή έως την επόμενη ημέρα.

  12. 12

    Γαρνίρετε με ροζέτες από τη σαντιγί που περίσσεψε και τις φράουλες που κρατήσατε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

zanice
zanice @cook_8453965
στις
Μήλος,Ελλάδα
Είμαι μια απλή νοικορυρά που λατρεύει το καλό φαγητό, τη καλή παρέα και το χιούμορ...Το καλύτερό μου είναι να μαγειρεύω για την οικογένεια μου και τους φίλους μου και να βλέπω ότι τα πιάτα αδειάζουν γρήγορα...
Δες περισσότερα