κύρια φωτογραφία συνταγής Τάρτα μοναστηριακή
elena36
elena36 @cook_8460644

Μια πολύ νόστιμη τάρτα

Λίγα μυστικά ακόμα

Μια δοκιμασμένη συνταγή με επιτυχία τρανή! Καλή επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10-15 άτομα
  1. 1,5 πακέτο μπισκότα Digestive
  2. 1/2 πακέτο μαργαρίνη
  3. 1 πακέτο φυτική κρέμα τύπου γάλακτος (την βρίσκετε σε μεγάλα σουπερ μάρκετ, είναι σε πράσινο χάρτινο κουτί στο ψυγείο με την κρέμα γάλακτος).
  4. 2 μέτρια κουτιά κομπόστα (ανανά και ροδάκινο) ή φρέσκα φρούτα μαλακά (πχ μπανάνα ή φράουλα)
  5. 1 βανίλια
  6. αμύγδαλο φιλέ
  7. καρύδα τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πολτοποιείτε τα μπισκότα στο μπλέντερ.

  2. 2

    Λιώνετε τη μαργαρίνη. Απλώνετε τα τριμμένα μπισκότα σε μια φόρμα που ανοίγει, προσθέτετε τη μαργαρίνη και πιέζετε ώστε να γίνει μια επίπεδη, ομοιογενής βάση, την οποία ψήνετε περίπου για 10 λεπτά ώστε να πάρει ένα ξανθό χρώμα.

  3. 3

    Στην ζεστή βάση απλώνετε κομματάκια την κουβερτούρα και όταν λιώσει απλώνετε καλά. Αφήστε την βάση να κρυώσει εντελώς.

  4. 4

    Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα φρούτα κομπόστα ή τα φρέσκα φρούτα. Τα απλώνετε στην βάση.

  5. 5

    Χτυπάτε με δυνατό μίξερ την κρέμα αφού προσθέσετε την βανίλια ώστε να γίνει σαντιγί. Δεν χρειάζεται ζάχαρη.

  6. 6

    Απλώνετε την σαντιγί πάνω από τα φρούτα.

  7. 7

    Προσθέτετε την καρύδα και το αμύγδαλο.

  8. 8

    Βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Όταν θέλετε να την σερβίρετε, ανοίγετε την φόρμα προσεκτικά ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

ritahlias
ritahlias @cook_8465902
γιατί την ονομάζεις την τάρτα Μοναστηριακή??

Από

elena36
elena36 @cook_8460644
στις