κύρια φωτογραφία συνταγής Τάρτα σφολιάτας με μανιτάρια
ΡΕΜΙ
ΡΕΜΙ @cook_8453311
,ΕΛΛΑΔΑ

Μαγεία γεύσης!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε δεν βάζετε τους κρόκους μόνο την κρέμα γάλακτος. Καλή επιτυχία.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φύλλο σφολιάτας
  2. 10 φέτες ζαμπόν
  3. 150 γραμ κασέρι τριμμένο
  4. 150 γραμ γκούντα τριμμένο
  5. 100 γραμ έμενταλ τριμμένο
  6. 500 γραμ μανιτάρια
  7. 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  8. αλάτι, πιπέρι και λίγο βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βουτυρώνουμε το πυρέξ (ορθογώνιο) και στρώνουμε την σφολιάτα.

  2. 2

    Καλύπτουμε την σφολιάτα με το ζαμπόν.

  3. 3

    Σοτάρουμε τα μανιτάρια με τα κρεμμυδάκια για 10'.

  4. 4

    Σκορπίζουμε τα τυριά πάνω από το ζαμπόν, πάνω από τα τυριά τα μανιτάρια.

  5. 5

    Χτυπάμε (με πιρούνι) την κρέμα γάλακτος με τους κρόκους και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

  6. 6

    Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα μανιτάρια.

  7. 7

    Διπλώνουμε προσεκτικά τις άκρες της σφολιάτας.

  8. 8

    Ψήνουμε την τάρτα σφολιάτας σε δυνατό φούρνο στους 200 βαθμούς για 30' με 35'.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

ΡΕΜΙ
ΡΕΜΙ @cook_8453311
Σ΄ευχαριστώ πολύ panagakoy για τον \r\nψήφο και για τα καλά σου λόγια\r\n

Από

ΡΕΜΙ
ΡΕΜΙ @cook_8453311
στις
,ΕΛΛΑΔΑ