Τάρτα σφολιάτας με μανιτάρια
Μαγεία γεύσης!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε δεν βάζετε τους κρόκους μόνο την κρέμα γάλακτος. Καλή επιτυχία.
Υλικά
-
1 φύλλο σφολιάτας
-
10 φέτες ζαμπόν
-
150 γραμ κασέρι τριμμένο
-
150 γραμ γκούντα τριμμένο
-
100 γραμ έμενταλ τριμμένο
-
500 γραμ μανιτάρια
-
500 γραμ κρέμα γάλακτος
-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
αλάτι, πιπέρι και λίγο βούτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βουτυρώνουμε το πυρέξ (ορθογώνιο) και στρώνουμε την σφολιάτα.
-
2
Καλύπτουμε την σφολιάτα με το ζαμπόν.
-
3
Σοτάρουμε τα μανιτάρια με τα κρεμμυδάκια για 10'.
-
4
Σκορπίζουμε τα τυριά πάνω από το ζαμπόν, πάνω από τα τυριά τα μανιτάρια.
-
5
Χτυπάμε (με πιρούνι) την κρέμα γάλακτος με τους κρόκους και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
-
6
Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα μανιτάρια.
-
7
Διπλώνουμε προσεκτικά τις άκρες της σφολιάτας.
-
8
Ψήνουμε την τάρτα σφολιάτας σε δυνατό φούρνο στους 200 βαθμούς για 30' με 35'.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)