κύρια φωτογραφία συνταγής Ταχινόπιτα
NTINA
NTINA @cook_8528225
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ανεβαζει τη διαθεση στη νηστεια

Λίγα μυστικά ακόμα

Ειναι νοστιμοτερη αν μεινει 1 - 2 ημερες. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 φλυτζ. αλευρι
  2. 2 κ. γλ. μπεικιν
  3. 1 κουτ. σοδα
  4. 1 κουτ. κανελλα
  5. 1 κουτ. πιπεροριζα
  6. 3/4 φλ. μελι χλιαρο
  7. 1 /φλ. ζαχαρη
  8. 1 φλ. ταχινι
  9. 1/2 φλ. νερο χλιαρο
  10. σταφιδες μαυρες, ξανθες, καρυδια
  11. 1/2 φλ. χυμο πορτοκαλιου και ξυσμα.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζετε σε λεκανη ολα τα υγρα, εκτος απο το χυμο και τα ανακατευετε καλα.

  2. 2

    Κατοπιν προσθέτετε σιγα σιγα τα στερεα εναλλαξ με το χυμο.

  3. 3

    Ο χυλος ειναι πολυ σφιχτος.

  4. 4

    Στρωνετε λαδοκολα σε ταψακι 26αρι και την αλειφετε με ταχινι,

  5. 5

    Απλωνετε το χυλο

  6. 6

    Και ψηνετε σε μετριο φουρνο 1 ωρα περιπου. Οταν κρυωσει πασπαλιζετε με αχνη.

Αντιδράσεις

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ