Ταχύτατη σοκολατόπιτα
Πολύ νόστιμο κέικ με κακάο που όμως μοιάζει σαν να έχει μεσα λιωμένη σοκολάτα! Σούπερ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Πολύ νόστιμο με παγωτάκι αλλά και σκέτο με μία απλή κρέμα γάλακτος από πάνω... αλλά και χωρίς τίποτα! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα μπόλ τη ζάχαρη, τη βανίλια, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι και το αλεύρι και το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
-
2
Προσθέτουμε και τη μαργαρίνη με το γάλα και ανακατεύουμε με το κουτάλι.
-
3
Το μείγμα θα είναι πολύ σφιχτό, μη σας προβληματίσει.
-
4
Το απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι νούμερο 24-25 με τη βοήθεια του κουταλιού.
-
5
Βάζουμε από πάνω τη ζάχαρη που έχουμε ανακατέψει με το κακάο και πάνω από αυτό το βραστό νερό.
-
6
Παρόλο που φαίνεται άσχημο και νερουλό με το νερό που επιπλέει στο ψήσιμο απορροφάται και γίνεται ζουμερό. Μην το φοβηθείτε!
-
7
Ψήνουμε στους 180 στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Σχόλια (87)