Θαλασσινά με σπαγγέτι
Θαλασσινά με σπαγγέτι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβετε εξωτερικά και καθαρίζετε καλά τα μύδια.
-
2
Βγάζετε την τρίχα τους.
-
3
Σε καυτό βούτυρο σοτάρετε το σκόρδο, προσθέτετε όλα τα θαλασσινά και συνεχίζετε το σοτάρισμα.
-
4
Τα σβήνετε με το κρασί.
-
5
Τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να πάρουν όλα μία βράση.
-
6
Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το βράσιμο για λίγο ακόμη.
-
7
Βράζετε το σπαγγέτι al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό ή ζωμό λαχανικών και μετά τα στραγγίζετε.
-
8
Τα ανακατεύετε με τα θαλασσινά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με μαιντανό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια