roulina
roulina @cook_8492288

Αυτά τα Cake Pops ειλικρινά αξίζει να τα δοκιμάσετε!! Ένα μόνο θα σας πωΌσοι τα γεύτηκαν στο πάρτυ της Μαρίας μου μού είπαν οτι τους θύμισε το γνωστό kiss...

Λίγα μυστικά ακόμα

Έμπνευση της στιγμής για το πάρτυ της κορούλας μου!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
25-30 Cake Pops
  1. 3 γενναιόδωρες κ.σ. Nutella
  2. 2 γενναιόδωρες κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
  3. 1 γενναιόδωρη κ.σ. τυρί κρέμα
  4. 1 μαύρη κουβερτούρα
  5. 1 λευκή κουβερτούρα
  6. χρωματιστή τρούφα
  7. τριμμένο μπισκότο
  8. καλαμάκια για σουβλάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά τρίβουμε το κέικ το οποίο δε πρέπει να είναι παραψημένο για να έχει υγρασία.

  2. 2

    Προσθέτουμε τη nutella, τη μαρμελάδα και το τυρί κρέμα.

  3. 3

    Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια συμπαγή μάζα.Σε αυτό το σημείο θέλει προσοχή!! Δε θέλουμε σφιχτή ζύμη γιατί σκοπός μας είναι απέξω να είναι τραγανά και μέσα να είναι μαλακά τα Cake Pops μας.

  4. 4

    Τυλίγουμε το μπωλ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Έπειτα, πλάθουμε μεσαίες μπαλίτσες τις οποίες τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Για πιο εύκολο πλάσιμο βρέχουμε τα χέρια μας με νερό. To ιδανικό είναι να αφήσετε τις μπαλίτσες στο ψυγείο για 8-12 ώρες (ολόκληρο το βράδυ) ώστε να σφίξουν τα τρουφάκια μας.

  5. 5

    Την άλλη μέρα το πρωί λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί. Παίρνουμε ένα ξυλάκι και το βουτάμε, κρατώντας από την πλευρά που έχει τη μύτη, στην κουβερτούρα κι έπειτα το τοποθετούμε στη μπαλίτσα. Επειδή θα μας πάρει λίγη ώρα αυτή η διαδικασία, προτιμότερο είναι να βγάζουμε μια-μια τις μπαλίτσες από το ψυγείο και μόλις βάλουμε το ξυλάκι να τις ξαναβάζουμε αμέσως πάνω στη λαδόκολλα στο ψυγείο.

  6. 6

    Μόλις ολοκληρώσουμε με τη διαδικασία θα περιμένουμε τουλάχιστον για μια ώρα προκειμένου να ενωθεί το ξυλάκι με τη μπαλίτσα.

  7. 7

    Είστε έτοιμοι να παίξετε με τα χρώματα; Σε αυτό το σημείο αυτοσχεδιάζουμε..Το βασικό είναι να βγάζουμε ένα cake pop από το ψυγείο γιατί θέλουμε να είναι κρύο το μπαλάκι και ζεστή η σοκολάτα για να κολλήσει. Προσοχή!!!!!!! Να μην είναι καυτή η λιωμένη κουβερτούρα γιατί θα μας λιώσει το τρουφάκι μας. Αφήστε την πολύ λίγο να έρθει στη θερμοκρασία του δωματίου.

  8. 8

    Τέλος, περνάμε κάθε cake pop από τη κουβερτούρα κι έπειτα από την τρούφα ή το ινδοκάρυδο. Για παράδειγμα, τη μαύρη κουβερτούρα μπορούμε να τη διακοσμήσουμε με ινδοκάρυδο για να κάνει αντίθεση.

  9. 9

    Μόλις το διακοσμήσουμε το βάζουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι για να σταθεί και αφότου κάνουμε όλα τα cake pops και τα βάλουμε σε ποτήρια (4-5 ανά ποτήρι) βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο και τα αφήνουμε μέχρι να τα χρειαστούμε.

  10. 10

    Για να τα παρουσιάσουμε σε ένα μπουφέ μπορούμε να πάρουμε ένα φελιζόλ το οποίο θα το κόψουμε κυκλικά και θα το τυλίξουμε με αλουμινόχαρτο και γκοφρέ χαρτί. Έτσι θα έχουμε μια στρογγυλή βάση για τα Cake Pops μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (23)

Maria Kontoidou
Maria Kontoidou @cook_34190480
Είναι τέλεια!!!! Τα έχω φτιάξει πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία!

Από

roulina
roulina @cook_8492288
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα