Θρακιώτικη τηγανιά

12 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
PetrosMaounatzis
PetrosMaounatzis @cook_8519730
Καβάλα

Η τηγανιά αλλιώς, από φίλο μου Θρακιώτη την δοκίμασα, ιδιαίτερα νόστιμη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνδυάζεται ωραία με ρυζάκι, τρίψτε και λίγο κασεράκι από πάνω...

https://www.youtube.com/watch?v=nlALVAiTgRE

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό χοιρινό κρέας
  2. 2 ξερά κρεμμύδια
  3. 2 πράσινες πιπεριές
  4. 2 κόκκινες πιπεριές
  5. το χυμό από μια ντομάτα
  6. 3 κουταλιές της σούπας πελτές ντομάτας
  7. 1/2 ματσάκι μαϊντανός
  8. αλάτι
  9. πιπέρι
  10. λάδι για το τσιγάρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τις τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με τα μανιτάρια.

  2. 2

    Σε ένα άλλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζω το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα απο όλες τις πλευρές.

  3. 3

    Όταν το κρέας είναι έτοιμο βάζω τις πιπεριές και τα μανιτάρια μέσα στο τηγάνι με το κρέας.

  4. 4

    Προσθέτω τον πελτέ, το χυμό από την ντομάτα και τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

  5. 5

    Σε μέτρια φωτιά το αφήνω να βράσει για 10 λεπτά.

  6. 6

    Μεταφέρω σε ένα ταψί και ψήνω για 30 λεπτά στους 180 c.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

PetrosMaounatzis
PetrosMaounatzis @cook_8519730
στις
Καβάλα
Chef and food lover Οι συνταγες μου www.petrosmaounatzis.com
Δες περισσότερα