Θρακιώτικη τηγανιά
Η τηγανιά αλλιώς, από φίλο μου Θρακιώτη την δοκίμασα, ιδιαίτερα νόστιμη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνδυάζεται ωραία με ρυζάκι, τρίψτε και λίγο κασεράκι από πάνω...
https://www.youtube.com/watch?v=nlALVAiTgRE
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τις τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με τα μανιτάρια.
-
2
Σε ένα άλλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζω το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα απο όλες τις πλευρές.
-
3
Όταν το κρέας είναι έτοιμο βάζω τις πιπεριές και τα μανιτάρια μέσα στο τηγάνι με το κρέας.
-
4
Προσθέτω τον πελτέ, το χυμό από την ντομάτα και τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
-
5
Σε μέτρια φωτιά το αφήνω να βράσει για 10 λεπτά.
-
6
Μεταφέρω σε ένα ταψί και ψήνω για 30 λεπτά στους 180 c.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια