κύρια φωτογραφία συνταγής Τηγανιά αλα MarBo
MarBo
MarBo @cook_8449589

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να φυγει ο πολυς αφρος απο το χοιρινο και να μαγειρευτει γρηγοροτερα μπορειτε να το βρασετε πρωτα 5-10'. Προσεξτε να μην βρασει πολυ η κρεμα και νερουλιασει. Ταιριαζει πολυ με ρυζακι ή πατατες τηγανητες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 περιπου ατομα
  1. 1 κιλο χοιρινή τηγανιά (μπορειτε να βαλετε και κοτόπουλο, γινεται πιο ελαφρυ)
  2. 1 λ. κρέμα γάλακτος (αν θελετε και λιγοτερη)
  3. 1 ποτήρι κρασί
  4. λιγο λάδι
  5. αλάτι και πιπέρι
  6. μοσχοκάρυδο, βασιλικό, ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζετε λιγο λαδι στο τηγανι -γιατι θα βγαλει λιπος το κρεας- και τσιγαριζετε το κρεας μεχρι να ροδισει και να μαλακωσει λιγο. Αλατοπιπερωνετε και ανακατευετε. Σβήνετε με το κρασι.

  2. 2

    Στη συνεχεια προσθετετε την κρεμα γαλακτος, τα μυρωδικα, λιγο αλατακι και πιπερι και αφηνετε να σιγοβρασει μεχρι να δεσει η σαλτσα και να μαλακωσει το κρεας. Καλη ορεξη!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Από

MarBo
MarBo @cook_8449589
στις