Τηγανιά γαλοπούλας για διαβητικούς
Μια συνταγη για διαβητικους αλλα και οσους κανουν δίαιτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο λογος που μοιραζομαι αυτη τη συνταγη ειναι γιατι πολυ δυσκολα βρισκει κανεις συνταγες για διαβητικους και θα προσπαθησω στο μελλον να δημιουργησω ή να βρω κι αλλες. Ισως ετσι αφυπνησουμε και ευαισθητοποιησουμε τον καθε ενα απο εμας να τρωει υγειινα χωρις ασχημες επιπτωσεις στην υγεια του και κυριως των παιδιων του. Η νοσος αυτη δεν διαχωριζει ηλικιες και γνωριστηκα μαζι της στα 33 μου χρονια. Πειτε λοιπον οχι στην υπερβολικη καταναλωση ζαχαρης, αναψυκτικων και λιπους... θα σας προστατευσει!!!!!!
Υλικά
-
750 γρ στηθος γαλοπουλας
-
1 πακετο μανιτάρια φρεσκα ή 2 βαζακια του εμποριου
-
1 πιπερια κοκκινη, 1 κιτρινη, 1 πρασινη
-
1 μεγαλο ξερο κρεμμύδι
-
2 κουταλιες ελαιόλαδο
-
3 μικρες ωριμες ντομάτες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαριζουμε το κρεμυδι και τις πιπεριες ελαφρα σε ενα τηγανι εως οτου μαραθουν και στη συνεχεια το στηθος αφου πρωτα το εχουμε κοψει σε μικρους κυβους.
-
2
Ανακατευουμε συνεχως και στο τελος προσθετουμε τα μανιταρια και τις ντοματες.
-
3
Αφηνουμε να εξατμιστουν τα υγρα και να μεινει λιγη σαλτσουλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)