Τηγανιά κοτόπουλο με πετιμέζι
Η κλασική κοτοτηγανιά με λίγα υλικά, αλλά το πετιμέζι θα απογειώσει το πιάτο σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με ρύζι ή με πατάτες.
https://www.youtube.com/watch?v=oiVytgd8o_w
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω το βούτυρο μέχρι να λιώσει και προσθέτω το κοτόπουλο, που πριν το έχω κόψει σε κύβους.
-
2
Σε δυνατή φωτιά θωρακίζω καλά το κρέας μου και μόλις πάρει χρώμα χαμηλώνω την φωτιά και προσθέτω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
-
3
Ανακατεύω μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι και στο τέλος προσθέτω το πετιμέζι, συνεχίζω το ανακάτεμα σε χαμηλή φωτιά για ακόμη δέκα λεπτά.
Σχόλια