Τηγανιά μουστάρδας
Νόστιμες χοιρινές μπουκίτσες μέσα σε σάλτσα μουστάρδας
Λίγα μυστικά ακόμα
Μόλις ρίξουμε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα πρέπει να ανακατεύεται κάθε τόσο για να μην κολλήσει Ταιρίαζει πολύ με πουρέ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και κόβουμε σε μεγάλες ροδέλες τις πιπεριές
-
2
Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι όσο χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος
-
3
Ανάβουμε το μάτι και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο
-
4
Λίγο πριν μαραθεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ρίχνουμε τις πιπεριές
-
5
Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ρίχνουμε τις χοιρινές μπουκίτσες αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει
-
6
Τσιγαρίζουμε τις μπουκίτσες μέχρι να κάνει κρούστα
-
7
Ρίχνουμε το κρασί και ανακατευόυμε. Το αφήνουμε 2 λεπτά για να ξεθυμάνει λίγο το κρασί
-
8
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νεράκι μέχρι να καλυφθεί το κρέας και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, περίπου 30 λεπτά
-
9
Μόλις μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε ρίγανη όσο θέλουμε και την κρέμα γάλακτος. Χαμηλώνουμε την φωτιά στην μέση και ρίχνουμε αρκετή μουστάρδα και ανακατεύουμε
-
10
Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και να δέσει η σάλτσα και το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή σας όρεξη
Σχόλια (47)