Τηγανιά ωγκρατέν
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και τα καρότα
-
2
Προσθέτουμετα πιπέρια, το δαφνόφυλλο και σβήνουμε με τη μπύρα
-
3
Τ΄αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένο, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει το ζουμί
-
4
Το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ταψακι πυρέξ
-
5
Ετοιμάζουμε τον πουρέ και όταν κρυώσει καλά τον απλώνουμε πάνω στο κρέας ομοιόμορφα
-
6
Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει ο πουρές
-
7
Το σερβίρουμε για πρώτο πιάτο, μαζι με μια σαλάτα πολίτικη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)