Τηγανιά της Ματίνας
Νόστιμη και μυρωδάτη!!Αγαπημένο πιάτο του αντρούλη μου!!Απο τη Ρόδο με Αγάπη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το συνοδεύω με ρύζι Βasmati. Αυτή τη συνταγή την έχω φτιάξει και με μπουκιές κοτάπουλο!! Εξίσου καλό!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαρινάρω τις μπουκιές σε ένα μπολ, βάζω λίγο λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο, τη ρίγανη, κόβω τις πιπεριές ''ζουλιέν''(στικς), προσθέτω και το σκόρδο κομμένο φετούλες και αφήνω τη μαρινάδα μου με το κρέας να μαλακώσει και να αρωματιστεί.
-
2
Βάζω το τηγάνι μου στη φωτιά, προσθέτω πολύ λίγο λάδι (ίσα ίσα) και το αφήνω να κάψει λίγο. Σωτάρω τις μαριναρισμένες μπουκιές και τις αφήνω να σωταριστούν απο όλες τις πλευρές.
-
3
Στη συνέχεια ρίχνω το κρασί και χαμηλώνω τη φωτιά, το αφήνω να ψηθεί περίπου μισή ωρίτσα μεχρι να δω οτι έμεινε με λίγο λαδάκι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)