Mastath
Mastath @cook_8484097
ΕΛΛΆΔΑ ΡΟΔΟΣ

Νόστιμη και μυρωδάτη!!Αγαπημένο πιάτο του αντρούλη μου!!Απο τη Ρόδο με Αγάπη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το συνοδεύω με ρύζι Βasmati. Αυτή τη συνταγή την έχω φτιάξει και με μπουκιές κοτάπουλο!! Εξίσου καλό!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό χοιρινές μπουκιές
  2. 1 κίτρινη πιπεριά
  3. 1 κόκκινη πιπεριά
  4. 1 πράσινη πιπεριά
  5. 2 σκελίδες σκόρδο
  6. αλάτι
  7. κύμινο
  8. ρίγανη
  9. λάδι για μαρινάδα και λίγο για το τηγάνι
  10. 1 ποτήρι του ελ.καφέ κόκκινο κρασί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαρινάρω τις μπουκιές σε ένα μπολ, βάζω λίγο λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο, τη ρίγανη, κόβω τις πιπεριές ''ζουλιέν''(στικς), προσθέτω και το σκόρδο κομμένο φετούλες και αφήνω τη μαρινάδα μου με το κρέας να μαλακώσει και να αρωματιστεί.

  2. 2

    Βάζω το τηγάνι μου στη φωτιά, προσθέτω πολύ λίγο λάδι (ίσα ίσα) και το αφήνω να κάψει λίγο. Σωτάρω τις μαριναρισμένες μπουκιές και τις αφήνω να σωταριστούν απο όλες τις πλευρές.

  3. 3

    Στη συνέχεια ρίχνω το κρασί και χαμηλώνω τη φωτιά, το αφήνω να ψηθεί περίπου μισή ωρίτσα μεχρι να δω οτι έμεινε με λίγο λαδάκι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

pitsirika34
pitsirika34 @cook_8452097
Φιλενάδα πατριώτισσα,τέλεια συνταγη κ κανω ακριβως την ιδια,μπραβο που την ανέβασες!!φιλακια πολλα!!

Από

 Mastath
Mastath @cook_8484097
στις
ΕΛΛΆΔΑ ΡΟΔΟΣ