Τηγανιά
Ίσως η πιο μαλακή και γευστική τηγανιά που έχετε δοκιμάσει.... Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε, πάρτε πιο πολύ τηγανιά καθώς "μαζεύει" στο βράσιμο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω στην χύτρα την τηγανιά για μισή ώρα και ένα τέταρτο περίπου για να μαλακώσει.
-
2
Αφού βράσει, βάζω ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και ρίχνω το κρέας.
-
3
Μόλις τηγανιστεί σουρώνω το πολύ ελαιόλαδο. Όταν θα είναι τηγανισμένη θα είναι λίγο ξερή, μην σας ανησυχεί αυτό.
-
4
Αφού έχω σουρώσει το λαδάκι μου, σβήνω με το χυμό λεμονιού στον οποίο έχω προσθέσει το αλάτι και πιπέρι καθώς και λίγο μείγμα για κρέας (πωλείται στα σούπερ μάρκετ).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια