κύρια φωτογραφία συνταγής Τηγανιά

Τηγανιά

2 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
to.po.grafos28@gmail.com
to.po.grafos28@gmail.com @cook_8511324
Bόλος,Ελλάδα

Ίσως η πιο μαλακή και γευστική τηγανιά που έχετε δοκιμάσει.... Καλή επιτυχία!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε, πάρτε πιο πολύ τηγανιά καθώς "μαζεύει" στο βράσιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3-4 ατόμα
  1. 1 κιλό τηγανιά
  2. 2 λεμόνια ή περισσότερα ανάλογα με τον χυμό τους
  3. 1 ποτηράκι κρασί
  4. αλάτι
  5. μείγμα για κρέας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζω στην χύτρα την τηγανιά για μισή ώρα και ένα τέταρτο περίπου για να μαλακώσει.

  2. 2

    Αφού βράσει, βάζω ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και ρίχνω το κρέας.

  3. 3

    Μόλις τηγανιστεί σουρώνω το πολύ ελαιόλαδο.  Όταν θα είναι τηγανισμένη θα είναι λίγο ξερή, μην σας ανησυχεί αυτό.

  4. 4

    Αφού έχω σουρώσει το λαδάκι μου, σβήνω με το χυμό λεμονιού στον οποίο έχω προσθέσει το αλάτι και πιπέρι καθώς και λίγο μείγμα για κρέας (πωλείται στα σούπερ μάρκετ).

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

to.po.grafos28@gmail.com
στις
Bόλος,Ελλάδα