Τηγανητά κρεμμύδια σε φέτες ψωμιού
Εlviras onion. Πανεύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο γερμανικό ορεκτικό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει κέτσαπ ή πάπρικα σε σκόνη. Του πάει πολύ!!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
-
2
Τα τηγανίζουμε μέχρι να αποκτήσουν καφετί χρώμα
-
3
Κόβουμε έξι φέτες ψωμί
-
4
Παιρνουμε με τρυπητή κουτάλα τα κρεμμύδια και τα μοιράζουμε πάνω στις φέτες
-
5
Βάζουμε αλατοπίπερο και σερβίρουμε
Σχόλια (2)