Τηγανητά λουλούδια Μυτιλήνης
Υπέροχα κολοκυθολούλουδα Μυτιλήνης, με 2 παραλλαγές στο κουρκούτι, για όλα τα γούστα! Θα τα λατρέψετε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για περισσότερες συνταγές επισκευθείτε τη σελίδα tasty-mam.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τούς ανθούς και τους αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.
-
2
Αφαιρούμε τους στημόνες από το εσωτερικό του άνθους με προσοχή και γεμίζουμε με τη γέμιση.
-
3
Ενώνουμε τα πέταλα και τα στρίβουμε απαλά προς μια κατευθυνση για να κλείσουν.
-
4
Ετοιμάζουμε το κουρκούτι αναμιγνύοντας όλα τα λικά μαζί και παράλληλα, βάζουμε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο στη φωτιά. Δε ρίχνουμε πολύ ελαιόλαδο, για να γίνουν τραγανά!
-
5
Τα βουτάμε στο κουρκούτι και κατευθείαν στο τηγάνι!
-
6
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και έπειτα τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να αφήσουν το περιττό λάδι.
Σχόλια (5)
Ομως Tasty~Mam δεν γραφεις ποσους ανθους θελουμε και που τους βρισκουμε....