Τηγανητές μπανάνες
Την συνταγη αυτη την ειχα δοκιμασει καποτε σε ενα κινεζικο ρεστοραν. Ειναι τελειο....
Υλικά
-
50 γρ ριζαλευρο
-
λιγο νερο
-
1 κουταλια της σουπας ζαχαρη
-
1 πρεζα αλατι
-
30 γρ ινδοκαρυδο
-
4 μπανανες
-
μελι για το σερβιρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατευουμε το ριζαλευρο με το νερο να γινει αυτο που λεμε κουρκουτι και ριχνουμε τη ζαχαρη,το αλατι και το ινδοκαρυδο να ανμειχθουν καλα.
-
2
Καθαριζουμε τις μπανανες και κοβουμε σε τεσσερα ισα μερη. Ζεσταινουμε την φριτεζα και αφου βουτήξουμε τις μπανανες στο μειγμα με ενα πιρουνι, τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.
-
3
Οσο ειναι ζεστες ριχνουμε το μελι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (11)