κύρια φωτογραφία συνταγής Τηγανητές πατάτες
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 7-8 πατάτες κομμένες σε στρογγυλά κομμάτια
  2. Αλάτι
  3. κόκκους Σκόρδο σε
  4. Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες.

  2. 2

    Τις κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια.

  3. 3

    Τις βάζετε μέσα σε ένα μπολ και τις πάσπαλίζετε με τους κόκκους του σκόρδου και το αλάτι.

  4. 4

    Μετά τις βάζεται μέσα το λάδι με το τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν και είναι έτοιμες.

Αντιδράσεις

Από

marakii
marakii @cook_8454330
στις
Lemesos,Kypros