Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
,Ελλάδα

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ νόστιμη και πανεύκολη. Ιδανική για βραδιές με παρέα ή γιατί όχι και με την οικογένεια σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγεται ζεστό. Μια παραλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι αντί για φέτα να βάλετε ροκφόρ. Είναι πολύ νόστιμο και πιό πικάντικο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 1 φύλλο σφολιάτας
  2. 6 φέτες ζαμπόν
  3. 250 γραμ. φέτα
  4. 4-5 φέτες μπέϊκον

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λαδώνετε ένα ταψί ή πυρέξ ή αν θέλετε στρώνετε ένα κομμάτι λαδόκολα. Ανοίγετε το φύλλο της σφολιάτας.

  2. 2

    Απλώνετε στην βάση την μουστάρδα.

  3. 3

    Στρώνετε το ζαμπόν και τρίβετε στην συνέχεια από πάνω την φέτα.

  4. 4

    Βάζετε το μπέϊκον.

  5. 5

    Τυλίγετε την σφολιάτα. Ενώνετε πολύ καλά γύρω -γύρω και ειδικά στην μέση. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Μολις πάρει χρώμα είναι έτοιμο. Θέλει περίπου 25'-30'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

anastasios_
anastasios_ @cook_8453363
Η δική μου (της μητέρας μου δηλαδή) η παραλλαγή είναι με κίτρινο τυρί (π.χ. Gouda) αντί για φέτα. Κι αυτό, πάντως, φαίνεται ενδιαφέρον... Ειδικά το ροκφόρ ως πρόταση...

Από

Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
στις
,Ελλάδα