Τιραμισού του Παρλιάρου

Bαθμολογία: 4.6207
       
 
29 ψήφοι
,

Περιγραφή

Καταπληκτική συνταγή από τον μοναδικό Παρλιάρο και φυσικά πανεύκολη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσει...

Τιραμισού του Παρλιάρου

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300-400 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ
  • 500 γρ. mascarpone
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 4 ασπράδια αυγού
  • 4 κρόκοι αυγού
  • 250 γρ. γάλα
  • 1 φλιτζάνι του καφέ δυνατό espresso ή 2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ
  • 70 γρ. κονιάκ ή κρασί
  • κακάο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Tiramisu
Διατροφή: Χορτοφαγική
Κουζίνα: Ιταλική
Κόστος:
(9 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(9 ψήφοι)
Προετοιμασία: 31' (8 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 12' (7 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε τους κρόκους με την ζάχαρη άχνη καλα και προσθέτουμε και το mascarpone.
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα και ενώνουμε με την κρέμα σιγά σιγά.
  3. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα με τον καφέ. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αλλάζουμε σκεύος.
  4. Ρίχνουμε το κρασί ή το κονιάκ και βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα-ένα για λίγα δευτερόλεπτα. Τα τοποθετούμε σ’ ένα επίπεδο ταψί ή πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να γεμίσουμε την επιφάνεια.
  5. Αδειάζουμε τη μισή κρέμα πάνω από αυτά, βάζουμε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ με τον ίδιο τρόπο και τα καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
  6. Αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
  7. Σερβίρουμε σε τετράγωνα κομμάτια και πασπαλίζουμε με τα κακάο.
  8. Το γλυκό αυτό είναι προτιμότερο να καταναλωθεί σε 2 ημέρες.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Πηγή: megatv

Σχετικές συνταγές

    58 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από cleo78, 5-3-12  
    Μόλις την έκανα κ είναι τέλεια!!!!Δε μπορώ να περιμένω 2 ώρες να κρυώσει!!!Η κρέμα έγινε απίστευτα αφράτη....βέβαια είχα κ φρέσκα αυγουλάκια από τις κοτούλες της γιαγιάς μου! Ευχαριστούμε για τη δημοσιευση, πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσετε!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 5-3-12  
    Σ' ευχαριστώ πολύ cleo78 μου. Πραγματικά είναι πολύ ωραία, και ειδικά η κρέμα είναι κάτι το τέλειο... Όταν τη δοκιμάσεις πεσμου εντυπώσεις!
    #
    Σχόλιο από karali, 14-8-12  
    h syntgagh einai teleia thn exo kanei kai ego polles fores me spitika savoyagiar kai petyxainei panta!na pros8eso oti to exo kanei kai me tyri filadelfeia kai einai eksisoy pentanostimo!den exo faei kalytero tyramisoy!5 piroynakia apo emena
    #
    Σχόλιο από NemesisRose, 26-10-12  
    Φανταστική εχθές την έκανα και είναι τέλεια!
    #
    Σχόλιο από vickykts, 5-11-12  
    επειδη ειμαι φανατικη οπαδος της τιραμισου οφειλω να παραδεχτω οτι η συνταγη ειναι απλως τελεια! τη δευτερη φορα που την εκανα δεν ειχα λικερ κ εγαλα baileys κ εγινε ακομα καλυτερη
    #
    Σχόλιο από marriapal, 12-11-12  
    Όντως η συνταγή είναι τέλεια και πολύ εύκολη όπου το μυστικό είναι το καλό χτύπημα στα αυγά και στην ένωση της μαρέγκας με την κρέμα να γίνει πολύ απαλά με μία κουτάλα για να μην φύγει ο αέρας. Είναι το πιο νόστιμο τιραμισού κατά την απόψη μου...
    #
    Σχόλιο από keityni, 5-1-13  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ 4 ΑΥΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ?? ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ??
    #
    Σχόλιο από marriapal, 6-1-13  
    Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αυγά εφόσον είναι φρέσκα και καλής ποιότητας. Προφανώς για να το ζητάει η συνταγή τόσα θα χρειάζονται για να γίνει καλο. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιω χωριάτικα αυγά. Και φυσικά όπως γράφω πιο πάνω καλο είναι να το φάμε γρήγορα. Γενικά συνταγές σου περιέχουν ωμά αυγά καλο είναι να μην μένουν πάνω από δύο η τρεις μέρες στο ψυγείο.
    #
    Σχόλιο από keityni, 7-1-13  
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !! ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ( ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΓΗΚΕ , ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΕ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΕΓΩ !! :p
    #
    Σχόλιο από marriapal, 7-1-13  
    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Χαίρομαι που σου πέτυχε και χωρίς αυγά γιατί θα υπάρχει και αυτή η εναλλακτική λύση. Οπότε θα μπορείς να συγκρίνεις όταν την φτιάξεις αυγά.
    #
    Σχόλιο από martha0310, 21-1-13  
    !!!
    #
    Σχόλιο από kst, 25-1-13  
    Καταπληκτική!!!Απλά θέλει λίγο προσοχή στο βούτηγμα των σαβαγιάρ. Χρειάζονται πραγματικά λίγα δευτερόλεπτα!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 25-1-13  
    Ευχαριστώ για τις ψήφους martha0310 και kst!!!
    #
    Σχόλιο από sammy21, 25-1-13  
    Ειναι το καλυτερο τιραμισου, το κανω εδω και πολυ καιρο, και οσοι το εχουν δοκιμασει, ενθουσιαστηκαν! Στα σαβαγιαρ βαζω σπιτικο λικερ πικραμυγδαλο...
    #
    Σχόλιο από marriapal, 29-1-13  
    Ευχαριστώ για την ψήφο sammy21!
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΑ ΚΟΝΤ., 11-2-13  
    Καλησπέρα marriapal ! Θέλω να φτιάξω την συνταγή κ αναρωτιέμαι ποιές διαστάσες σκεύους θα ήταν οι ιδανικές, ώστε να μη μου βγουν πολύ λεπτές οι στρώσεις της κρέμας.Επίσης, κ πόσο βαθύ σκεύος θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω?! Ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 11-2-13  
    Το δικό μου πυρέξ είναι περίπου 35Χ27 και βάθος γύρω στα 6 εκατοστά. Αλλά και λίγο μεγαλύτερο ή μικρότερο να έχεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα!
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΑ ΚΟΝΤ., 12-2-13  
    Eυχαριστώ!! Θα το φτιάξω κ θα στείλω τις εντυπώσεις μου σύντομα!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΑ ΚΟΝΤ., 14-2-13  
    Πολύ νόστιμη κ εύκολη συνταγή για τιραμισού!!!!! Πεντανόστιμη η κρέμα......απερίγραφτα βελούδινη!!!!! Πέρασε στο αρχείο μου η συνταγή!!!!!!!
    Υ.Γ. : Έβαλα κ μία δόση βανίλια γιατι βοβήθηκα μη μυρίζουν τα αυγά αλλά κ να μην έβαζα τελικά δε νομίζω να υπήρχε θέμα, αν ήταν θα το έγραφε κ η συνταγή!
    #
    Σχόλιο από agappee, 21-3-13  
    Δεν ξερω τι πηγε στραβα αλλα εμενα η κρεμα δεν επηξε ποτε..το μειγμα αραιωσε πολυ οταν εριξα την μαρεγκα!!Γιατι?
    (τη συνταγη την ακολουθησα κατα γραμμα..)
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    36 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από cleo78, 5-3-12  
    Μόλις την έκανα κ είναι τέλεια!!!!Δε μπορώ να περιμένω 2 ώρες να κρυώσει!!!Η κρέμα έγινε απίστευτα αφράτη....βέβαια είχα κ φρέσκα αυγουλάκια από τις κοτούλες της γιαγιάς μου! Ευχαριστούμε για τη δημοσιευση, πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσετε!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 5-3-12  
    Σ' ευχαριστώ πολύ cleo78 μου. Πραγματικά είναι πολύ ωραία, και ειδικά η κρέμα είναι κάτι το τέλειο... Όταν τη δοκιμάσεις πεσμου εντυπώσεις!
    #
    Σχόλιο από NemesisRose, 26-10-12  
    Φανταστική εχθές την έκανα και είναι τέλεια!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 12-11-12  
    Όντως η συνταγή είναι τέλεια και πολύ εύκολη όπου το μυστικό είναι το καλό χτύπημα στα αυγά και στην ένωση της μαρέγκας με την κρέμα να γίνει πολύ απαλά με μία κουτάλα για να μην φύγει ο αέρας. Είναι το πιο νόστιμο τιραμισού κατά την απόψη μου...
    #
    Σχόλιο από marriapal, 7-1-13  
    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Χαίρομαι που σου πέτυχε και χωρίς αυγά γιατί θα υπάρχει και αυτή η εναλλακτική λύση. Οπότε θα μπορείς να συγκρίνεις όταν την φτιάξεις αυγά.
    #
    Σχόλιο από martha0310, 21-1-13  
    !!!
    #
    Σχόλιο από kst, 25-1-13  
    Καταπληκτική!!!Απλά θέλει λίγο προσοχή στο βούτηγμα των σαβαγιάρ. Χρειάζονται πραγματικά λίγα δευτερόλεπτα!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 25-1-13  
    Ευχαριστώ για τις ψήφους martha0310 και kst!!!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 29-1-13  
    Ευχαριστώ για την ψήφο sammy21!
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΑ ΚΟΝΤ., 12-2-13  
    Eυχαριστώ!! Θα το φτιάξω κ θα στείλω τις εντυπώσεις μου σύντομα!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΑ ΚΟΝΤ., 14-2-13  
    Πολύ νόστιμη κ εύκολη συνταγή για τιραμισού!!!!! Πεντανόστιμη η κρέμα......απερίγραφτα βελούδινη!!!!! Πέρασε στο αρχείο μου η συνταγή!!!!!!!
    Υ.Γ. : Έβαλα κ μία δόση βανίλια γιατι βοβήθηκα μη μυρίζουν τα αυγά αλλά κ να μην έβαζα τελικά δε νομίζω να υπήρχε θέμα, αν ήταν θα το έγραφε κ η συνταγή!
    #
    Σχόλιο από chatzico, 20-4-13  
    Εξαιρετικό !
    Έκανα και μια εκδοχή σοκολάτας για τα παιδιά, βούτηξα τα μπισκότα σε σοκολάτα και πασπάλισα με τριμμένη κουβερτούρα. Το τίμησαν ιδιαίτερα.
    Αύριο λέω να το δοκιμάσω με φράουλες.
    #
    Σχόλιο από marriapal, 20-4-13  
    Σε ευχαριστω για τα πιρουνακια chatzico και για την παραλλαγη!
    #
    Σχόλιο από dcroula, 7-5-13  
    Kαλή πρόταση...αλλά δεν με ικανοποιήσε απόλυτα.
    #
    Σχόλιο από marriapal, 14-5-13  
    Σεβαστές όλες οι απόψεις, γούστα είναι! Ευχαριστώ για τα πιρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 25-7-13  
    Αυγουλιλα δεν μου εχει μυρισει ποτε, πιστευω ειναι οσα πρεπει. Οσο για την κρεμα οπως εχω γραψει θελει να μην χτυπηθει δυνατα στην ενωση και φυγει ο αερας. Ευχαριστω για τα πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από basianak, 14-8-13  
    #
    Σχόλιο από christina83, 5-11-13  
    #
    Σχόλιο από marriapal, 5-11-13  
    Ευχαριστω για τα πιρουνακια christina83!
    #
    Σχόλιο από SiMo, 31-7-14  
    Την έκανα ως τούρτα έκπληξη! Πολύ ωραία! Αντί για κρασί ή κονιάκ έβαλα λικέρ με γεύση σοκολάτας και ταίριαξε πολύ! Το μόνο που θέλει προσοχή είναι πως θα στρώσεις τα σαβαγιαρ σε στρόγγυλο ταψί, γιατί μετά στο κόψιμο θέλει προσοχή!!! Τέλεια! :)
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    16 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από keityni, 5-1-13  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ 4 ΑΥΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ?? ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ??
    #
    Σχόλιο από marriapal, 6-1-13  
    Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αυγά εφόσον είναι φρέσκα και καλής ποιότητας. Προφανώς για να το ζητάει η συνταγή τόσα θα χρειάζονται για να γίνει καλο. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιω χωριάτικα αυγά. Και φυσικά όπως γράφω πιο πάνω καλο είναι να το φάμε γρήγορα. Γενικά συνταγές σου περιέχουν ωμά αυγά καλο είναι να μην μένουν πάνω από δύο η τρεις μέρες στο ψυγείο.
    #
    Σχόλιο από ΛΕΝΑ ΚΟΝΤ., 11-2-13  
    Καλησπέρα marriapal ! Θέλω να φτιάξω την συνταγή κ αναρωτιέμαι ποιές διαστάσες σκεύους θα ήταν οι ιδανικές, ώστε να μη μου βγουν πολύ λεπτές οι στρώσεις της κρέμας.Επίσης, κ πόσο βαθύ σκεύος θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω?! Ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από marriapal, 11-2-13  
    Το δικό μου πυρέξ είναι περίπου 35Χ27 και βάθος γύρω στα 6 εκατοστά. Αλλά και λίγο μεγαλύτερο ή μικρότερο να έχεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα!
    #
    Σχόλιο από agappee, 21-3-13  
    Δεν ξερω τι πηγε στραβα αλλα εμενα η κρεμα δεν επηξε ποτε..το μειγμα αραιωσε πολυ οταν εριξα την μαρεγκα!!Γιατι?
    (τη συνταγη την ακολουθησα κατα γραμμα..)
    #
    Σχόλιο από marriapal, 22-3-13  
    Την πρώτη φορά που το έφτιαξα την πάτησα κι εγώ γιατί έκανα το εξής λάθος όταν έφτιαξα τη μαρέγκα και ένωσα με την κρέμα το χτύπησα αρκετά γρήγορα ενώ αυτό είναι λάθος, θέλει πολύ απαλές κινήσεις ώστε να μην φύγει ο αέρας από μέσα και ξεφουσκώσει. Ίσως αυτό να έκανες, διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Πολλές φορές πρέπει να την πατήσουμε για να μάθουμε, τουλάχιστον εγώ έμαθα από αυτό το λάθος μου και για άλλα γλυκά όταν χρειάστηκε.
    #
    Σχόλιο από stellaplitaria, 8-4-13  
    Έφτιαξα αυτή τη συνταγή και πραγματικά ήταν καταπληκτική.
    Αυτό όμως που με στενοχώρησε πολύ, ήταν οτι η κρέμα δεν ήταν τόσο παχύρευστη οσο έπρεπε, για να σταθεί πάνω στα σαβαγιάρ.
    Αναρωτιέμαι πιο είναι το λάθος μου γιατί ακολούθησα τη συνταγή κατά γράμμα.
    #
    Σχόλιο από marriapal, 8-4-13  
    Όπως έγραψα και πιο πάνω το μυστικό είναι να μην πάρει αέρα όταν ενωθεί η μαρέγκα με την κρέμα που έχεις φτιάξει από το Mascarpone τη ζάχαρη και τα αυγά τα οποία τα έχεις χτυπήσει και αυτά πολύ καλά πριν ενώσεις με το Mascarpone. Θέλει λοιπόν στην ένωση της κρέμας με το mascarpone πολύ απαλό ανακάτεμα, διαφορετικά αν το κάνεις με σύρμα ή το χτυπήσεις δυνατά και φύγει ο αέρας τότε το μείγμα θα αραιώσει. Γενικά οι περισσότεροι που δεν έχουμε και πολλές γνώσεις από γλυκά αυτό το στάδιο το περνάμε στον αέρα όταν το διαβάζουμε και νομίζουμε ότι δεν παίζει ρόλο και το χτυπάμε γρήγορα. Σε ευχαριστώ για την ψήφο. Ελπίζω να βοήθησα.
    #
    Σχόλιο από peggyboom35, 17-12-13  
    Θέλω να ρωτήσω κάτι την marriapal. Την πρώτη φορά που έκανα το γλυκό βγήκε πραγματικά τέλειο όσοι το έφαγαν ενθουσιαστήκαν. Είπα να το ξανακάνω μετά απο καιρό αλλα δεν βγήκε καθόλου αυτήν την φορά. Η κρέμα δεν βγήκε όπως την πρώτη φορά. Τώρα βγήκε "νερωμένη". Δεν ξέρω τι διαφορετικό κάνω απο την πρώτη φορά. Φταίει μήπως η μαρέγκα? Δεν την χτύπησα καλα? Πώς πρέπει να χτυπήσω τα ασπράδια για να βγεί σωστά η μαρέγκα και πώς πρέπει να κάνω μετά την ένωση?
    #
    Σχόλιο από marriapal, 18-12-13  
    Αυτο που ξερω καλα γιατι την ειχα πατησει κι εγω την πρωτη φορα ειναι οτι η μαρεγκα θα πρεπει οταν σφιξει να την γυριζεις και να μην πεφτει και οταν θα κανεις την ενωση με την κρεμα να γινεται με απαλες κινησεις να μην φυγει ο αερας. Σιγουρα ειναι απο τα γλυκα που εχει καποιο βαθμο δυσκολιας, δεν ειναι ενα απλο λιωσιμο σοκολατας και οταν το φτιαχνουμε μετραει. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα και μονο αν την πατησεις μια φορα οπως εγω ποτε ξανα δεν εχει αποτυχει. Ευχομαι οταν το ξαναφτιαξεις να σου πετυχει οπως την λρωτη φορα γιατι ειναι απο τα γλυκα που αξιζουν!
    #
    Σχόλιο από gali17, 27-12-13  
    Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..ποσα περιπου σαβουαγιαρ χρειαζονται?
    #
    Σχόλιο από marriapal, 27-12-13  
    1 πακετο ετοιμα σαβαγιαρ ειναι μια χαρα για ενα πυρεξ 35x27 που φτιαχνω εγω. Δεν ξερω ποσα εχει το πακετο δυστηχως αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι εχω παρει διαφορετικες μαρκες οι οποιες εχουν την ιδια ποσοτητα μεσα. Ελπιζω να βοηθησα. Καλη επιτυχια!
    #
    Σχόλιο από morgoth, 6-1-15  
    Γεια, ευχαριστω για τη συνταγη. Εχω μια ερωτηση. Αναφερεις το γαλα και τον καφε στο βρασιμο τους, αλλα μετα απο αυτο δεν ξανα αναφερονται πουθενα , λολ. Να υποθεσω το γαλα με τον καφε το βαζουμε μαζι με το λικερ και αλοιφουμε τα ψωμακια σωστα?
    #
    Σχόλιο από ggr, 7-1-15  
    Morgoth, μετά το βράσιμό τους, «κατεβάζουμε (το μείγμα γάλα και καφέ) από τη φωτιά και του αλλάζουμε σκεύος. Κατόπιν, ρίχνουμε (ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ) το κρασί ή το κονιάκ και βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα-ένα […]»
    #
    Σχόλιο από Jmili86, 28-3-16  
    Καλημερα! Μια ερωτηση! Γτ βαζουμε ολη την κρεμα πανω απο την πρωτη στρωση σαβαγιαρ; Δεν πρεπει να εχει κρεμα κ η δευτερη στρωση; Κ στη φωτο δυο στρωσεις κρεμα φαινονται! Ευχαριστω!

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από karali, 14-8-12  
    h syntgagh einai teleia thn exo kanei kai ego polles fores me spitika savoyagiar kai petyxainei panta!na pros8eso oti to exo kanei kai me tyri filadelfeia kai einai eksisoy pentanostimo!den exo faei kalytero tyramisoy!5 piroynakia apo emena
    #
    Σχόλιο από vickykts, 5-11-12  
    επειδη ειμαι φανατικη οπαδος της τιραμισου οφειλω να παραδεχτω οτι η συνταγη ειναι απλως τελεια! τη δευτερη φορα που την εκανα δεν ειχα λικερ κ εγαλα baileys κ εγινε ακομα καλυτερη
    #
    Σχόλιο από keityni, 7-1-13  
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !! ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ( ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΓΗΚΕ , ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΕ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΕΓΩ !! :p
    #
    Σχόλιο από sammy21, 25-1-13  
    Ειναι το καλυτερο τιραμισου, το κανω εδω και πολυ καιρο, και οσοι το εχουν δοκιμασει, ενθουσιαστηκαν! Στα σαβαγιαρ βαζω σπιτικο λικερ πικραμυγδαλο...
    #
    Σχόλιο από Dimi*, 24-7-13  
    Εγω την κανω παντως με λιγοτερα αυγα και γινεται μια χαρα..Νομιζω οτι τα 4 ειναι πολλα και μυριζει λιγο αυγουλιλα..Την εχω κανει και χωρις αυγα οταν ημουν εγκυος. Ηταν και παλι καλο απλα δεν εσφιξε τοσο πολυ η κρεμα.
    #
    Σχόλιο από depya4, 22-5-15  
    marriapal ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική συνταγή !!! πρώτη φορά έφτιαξα τιραμισου , έβαλα Φιλαδέλφεια , και baileys με coffee flavor .Η κρέμα καταπληκτική αλλά εμένα μου βγήκε λίγη η ποσότητα στο γάλα .Μήπως δεν έπρεπε να τα αφήσω να μουλιασουν τόσο πολύ τα μπισκότα ;

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Δεν υπάρχει τίποτα πιο «γλυκό» από έναν πικρό καφέ..
    Δισεκατομμύρια φλιτζάνια καφέ καταναλώνονται ετ...
    Ελληνικά τυριά.... μία πρόκληση για τον ουρανίσκο μας!
    Ελάτε να σας ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα και ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...

    Σχετικές οδηγίες

    Χριστουγεννιάτικη Tiramisu... Ω, έλατο!!
    Προστέθηκε από ggr
    5
           
           
    (2)
    Χτυπήστε σωστά τα ασπράδια
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.8
           
           
    (5)
    Χωρίζω αβγά
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.7778
           
           
    (9)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    να δοκιμασω
    Ένα βιβλίο 2 αγαπημένων συνταγών, του/της canarinio
    Αγαπημένες συνταγές litsazao
    Ένα βιβλίο 139 αγαπημένων συνταγών, του/της litsazao
    Γλυκάκια
    Ένα βιβλίο 5 αγαπημένων συνταγών, του/της Imerti
    sintages 2013 2
    Ένα βιβλίο 757 αγαπημένων συνταγών, του/της litsa karagounaki
    Μπισκοτογλυκά-τσιζ κέικ-τυραμισού κ.α.
    Ένα βιβλίο 184 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x