Τυρένια συνταγή απο το ωραίο νησί της Κιμώλου
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να φτιαξετε και αμαραθένιες που χρειάζεστε τα ίδια υλικά μόνο που στη γέμιση προσθέτετε αμάραθο. Επίσης ακολουθείτε την ίδια εκτέλεση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για να φτίαξουμε τη γέμιση, αλέθουμε το μανούρι και ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
-
2
Σε μια λεκάνη τοποθετούμε όλα τα υλικά της ζύμης και τα ζυμώνουμε δυνατά.
-
3
Κατόπιν την ανοίγουμε σε παραλληλόγραμμα φυλαράκια, βάζουμε μέσα το μείγμα της γέμισης και τα διπλώνουμε και απο τις τέσσερις πλευρές σε φακέλους.
-
4
Αλείφουμε τις τυρένιες με κρόκο αβγού και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 25 λεπτά περίπου. Είναι έτοιμες όταν φουσκώσουν και ροδοκοκκινίσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)