Τυροκεφτεδάκια της Χριστίνας
Για όσους δεν αντέχουν να μυρίζει το σπίτι μετά το τηγάνισμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν ο φούρνος σας δεν έχει αέρα, ψήνονται και στις αντιστάσεις στους 180 για 30 λεπτά τουλάχιστον.
Υλικά
-
1 κιλό τυρί τριμμένο (προσωπικά προτιμώ το gouda)
-
4 αυγά
-
μπόλικη ρίγανη
-
λίγο ελαιόλαδο
-
πιπέρι
-
3 πιπεριές
-
1 κρεμμύδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Περνάμε από το μούλτι τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
-
2
Προσθέτουμε το τυρί και τα μυρωδικά.
-
3
Βάζουμε τριμμένη φρυγανιά μέχρι να δέσει η ζύμη.
-
4
Την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
5
Προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τυλίγουμε με τριμμένη φρυγανιά.
-
6
Τα βάζουμε σε λαδόκολα και τα ψήνουμε στον αέρα για 20-30 λεπτά στους 180. Καλή όρεξη!
Σχόλια (14)