Τυροκούλουρα με σφολιάτα
Εύκολα και νόστιμα για το καφεδάκι μας, κολατσιό για το γραφείο και το σχολείο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ δεν τα αλείφω με αυγό αλλά με λίγο λάδι ή γάλα και πασπαλίζω με σουσάμι. Τυριά βάζεται τις επιλογής σας!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ανακατεύουμε με τα τυριά και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
-
2
Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας στο πλάτος του σε 6 λωρίδες. Μοιράζουμε το μείγμα και το απλώνουμε στο κέντρο κάθε λωρίδας.
-
3
Αλείφουμε τις άκρες της σφολιάτας με λίγο νερό, τυλίγουμε σε ρολό και πατάμε ελαφρά τις άκρες για να κολλήσουν.
-
4
Τυλίγουμε κάθε ρολό και σχηματίζουμε ένα κουλούρι.
-
5
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, χτυπάμε 1 αυγό με 2 κουταλιές νερό, αλείφουμε την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με το σουσάμι και το μαυροκούκι.
-
6
Ψήνουμε τα τυροκούλουρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° για 35 λεπτά.
Σχόλια