ΔημήτρηςΕύη
ΔημήτρηςΕύη @cook_8520078
,Ελλάδα

Τυροκροκέτες με λευκό τυρί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι τυροκροκέτες δεν χρειάζεται να φαίνονται καμένες για να έχουν γίνει, μόλις δείτε ότι παίρνουν χρώμα όπως τη φωτογραφία βγάλτε τις τυροκροκέτες απο το τηγάνι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 Minutes
10 τυροκροκέτες στο περίπου
  1. 400 γραμμάρια λευκό τυρί
  2. 3 κουταλιές σούπας σκόνη πουρέ
  3. λίγο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε σε ένα μπώλ το τύρι που τρίψαμε είτε με το χέρι μας είτε με τρίφτη.

  2. 2

    Έπειτα ρίχνουμε τη σκόνη πουρέ και τα αυγά μαζι και το πιπέρι.

  3. 3

    Ανακατεύουμε καλά το μίγμα μας και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει αρκετά, καλό είναι να μείνει στο ψυγείο για 1 ώρα δεν υπάρχει θέμα να είναι λιγοτερη ώρα (στη φωτογραφία το μίγμα ήταν στο ψυγείο 20 λεπτά.

  4. 4

    Φτιάχνουμε μπαλάκια με το μίγμα μας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι αφού ρίξουμε 1/4 κούπας λάδι και ζεσταθεί καλά.

Αντιδράσεις

Σχόλια

tahitian
tahitian @artist_ea
Εγω δεν τρελαθηκα οσο οι υπολοιποι της οικογενειας,ισως εφταιγε και το τυρι που εβαλα αλλά ηταν φετα Πινδος,τι στο καλο.Τις εβαλα ομως στην actifry της TEFAL και ψηθηκαν υγιεινα

Από

ΔημήτρηςΕύη
στις
,Ελλάδα