Τυροκροκέτες 4
Τυροκροκέτες με λευκό τυρί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι τυροκροκέτες δεν χρειάζεται να φαίνονται καμένες για να έχουν γίνει, μόλις δείτε ότι παίρνουν χρώμα όπως τη φωτογραφία βγάλτε τις τυροκροκέτες απο το τηγάνι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε σε ένα μπώλ το τύρι που τρίψαμε είτε με το χέρι μας είτε με τρίφτη.
-
2
Έπειτα ρίχνουμε τη σκόνη πουρέ και τα αυγά μαζι και το πιπέρι.
-
3
Ανακατεύουμε καλά το μίγμα μας και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει αρκετά, καλό είναι να μείνει στο ψυγείο για 1 ώρα δεν υπάρχει θέμα να είναι λιγοτερη ώρα (στη φωτογραφία το μίγμα ήταν στο ψυγείο 20 λεπτά.
-
4
Φτιάχνουμε μπαλάκια με το μίγμα μας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι αφού ρίξουμε 1/4 κούπας λάδι και ζεσταθεί καλά.
Σχόλια