κύρια φωτογραφία συνταγής Τυρομπαλάκια 2

Τυρομπαλάκια 2

19 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ξωτικουλι
ξωτικουλι @cook_8459071
Λιβαδεια,Ελλαδα

Ένας υπέροχος μεζές για τσίπουρο, ούζο και μπύρα...

Λίγα μυστικά ακόμα

Σε όποιον αρέσει ο άνηθος μπορεί να βάλει.Γίνονται καταπληκτικά!! Επίσης μπορείτε να βάλετε και ψιλοκομμένο μπέικον.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 τυρομπαλάκια
  1. 200 γραμμάρια τριμμένο τυρί γκούντα
  2. 200 γραμμάρια τριμμένο τυρί ρεγκάτο
  3. 200 γραμμάρια τριμμένο τυρί κεφαλογραβιέρα
  4. 3 ασπράδια αυγών
  5. 3 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
  6. 1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  7. 1/3 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  8. λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Περνάμε τα τυριά από χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ.

  2. 2

    Προσθέτουμε στο μπολ με τα τυριά τα ασπράδια και τον κρόκο μαζί το κορν φλάουρ, το αλάτι και το πιπέρι.

  3. 3

    Ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά στο μπολ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.

  4. 4

    Σκεπάζουμε το μπολ και το τοποθετούμε για περίπου μία ώρα στο ψυγείο.

  5. 5

    Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα αραδιάζουμε σε μία πιατέλα.

  6. 6

    Βάζουμε αρκετό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και αφήνουμε να ζεσταθεί πάνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

  7. 7

    Τηγανίζουμε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές εξωτερικά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ξωτικουλι
ξωτικουλι @cook_8459071
στις
Λιβαδεια,Ελλαδα