Τυρόπιτα με 3 τυριά
Υλικά
-
300 γρ. ανθότυρο
-
300 γρ. γραβιέρα (αλμυρή)
-
300 γρ. ένταμ
-
1 κουτί φύλλο κρούστας
-
3/4 λίτρου γάλα
-
2 αβγά
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιωνουμε σε μια λεκανιτσα τα τυρια.
-
2
Στρώνουμε σε ενα ταψί ή πυρεξ 5 στρωσεις φυλλο (λαδωνοντας το ενδιαμεσα), ριχνουμε τη μιση γεμιση τυριων προσθέτοντας αλατοπιπερο, ξαναβαζουμε 2 στρωσεις φυλλο και στη συνεχεια την υπολοιπη γεμιση και σκεπαζουμε με αλλες 5 στρωσεις φυλλο.
-
3
Τεμαχιζουμε την πιτα και χτυπάμε σε ενα μπολ τα αβγα με το γάλα και στη συνεχεια τα ριχνουμε στην πιτα.
-
4
Βαζουμε στην αρχη την πιτα μας στο φουρνο να ψηθει απο την κατω μερια και μετα πανω-κατω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)