ada_gia_pada
ada_gia_pada @ada_gia_pada
,ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ εύκολη και νόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται κρύα να πιει τα υγρά και να μην μοιάζει σαν λασπωμένη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
4-5 άτομα.
  1. 1 ποτήρι χοντροτριμμένη φέτα
  2. 2 στραγγιστά γιαούρτια
  3. ψιλοκομμένο δυόσμο
  4. αλάτι και πιπέρι
  5. 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  6. 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ βάζουμε από πάνω τον τρίφτη και από τη χοντρή μεριά του τρίφτη χοντροτρίβουμε τη φέτα.

  2. 2

    Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το τυρί. Προσθέτουμε τα γιαούρτια, το αλεύρι, το αραβοσιτέλαιο, το δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.

  3. 3

    Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

  4. 4

    Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.