Τυρόπιτα με λίγες θερμίδες
Ελαφριά, εύκολη, μυρωδάτη και γρήγορη
Λίγα μυστικά ακόμα
Αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους και είναι υπέροχη σαν πρώτο πιάτο σ΄ένα επίσημο γεύμα ή δείπνο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύετε σε ένα μπωλ τα δύο τυριά με τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το χτυπημένο αυγό.
-
2
Λαδώνουμε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ ή ταψάκι, στρώνουμε το ένα φύλλο κουρού και το τρυπάμε σε διάφορα σημεία μ΄ένα πηρούνι.
-
3
Αδειάζουμε το μείγμα των τυριών και κατόπιν στρώνουμε το άλλο φύλλο της ζύμης.
-
4
Χαράζουμε σε κομμάτια την πίτα μας και αλείφουμε αν θέλουμε με λίγο γάλα.
-
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
-
6
Σερβίρουμε ζεστή και μοσχοβολιστή.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)