Τυρόπιτα με χαλλούμι
Τέλεια τυρόπιτα με χαλλούμι! Την φτιάχνει η γιαγιά μου και είναι υπέροχη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το καλαμποκέλαιο μπορείτε να μην το βάλετε όλο.Ακόμα ενόσω ψήνετε η τυρόπιτα θα βγάζει λάδι... μην σας ανησυχήσει όμως. Όταν τη βγάλετε από το φούρνο τραβήξτε το περισσευόμενο λάδι (αν υπάρχει) με χαρτί κουζίνας.Είναι καλύτερη κρύα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε το χαλλούμι και ρίχνουμε το δυόσμο.
-
2
Χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά στο χαλλούμι.
-
3
Ρίχνουμε το καλαμποκέλαιο και ακολούθως το αλεύρι (όσο πάρει για να γίνει μια σχεδόν σφικτή ζύμη).
-
4
Τοποθετούμε σε μακρόστενη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια