Τυροπιτάκια κουρού 2
Νοστιμότατα τυροπιτάκια που τρώγονται είτε ζεστά είτε κρύα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην τα τοποθετήσετε πολύ κοντά στο ταψί γιατί φουσκώνουν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης όλα μαζί μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μην κολλάει.
-
2
Ετοιμάζουμε την γέμιση.
-
3
Παίρνουμε μικρά μπαλάκια (λίγο μεγαλύτερο από καρύδι) και τα ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα.
-
4
Τοποθετούμε μία κουταλιά από την γέμιση στο κέντρο και κλείνουμε σε μισοφέγγαρο.
-
5
Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια σε ταψάκι που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
-
6
Αφού έχουμε τελειώσει με όλα τα τυποπιτάκια τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και σουσάμι.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για περίπου μισή ώρα.
Σχόλια (60)