Τυροπιτάκια με γιαούρτι 2
Υλικά
-
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
-
1/4 κιλού κίτρινο τυρί τριμμένο
-
1/4 κιλού γιαούρτι
-
1/4 κιλού τυρί φέτα
-
4 αβγά
-
1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
-
1 φλυτζ. γάλα
-
σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλλων
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδωμένα.
-
2
Σε μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά, το βούτυρο, το γιαούρτι και τα αυγά και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα φύλλα.
-
3
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα, χαράζουμε την πίτα και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
-
4
Μόλις ψηθεί, την περιχύνουμε με το γάλα, την αφήνουμε λίγο να απορροφήσει το γάλα και σερβίρουμε.
Σχόλια (3)